WETTERBEST®

Depaco® este unul dintre principalii producători de sisteme pentru acoperişuri din industria locală, produsele fiind prezente pe piaţă sub brandul Wetterbest®

Proiectăm, comercializăm și executăm sisteme complete de acoperișuri și mansarde

Ce este tigla metalica?

Cand se pune problema unui acoperis, inevitabil se vorbeste si despre tigla metalica. Prin definiție, tigla este produsă din argila arsă. Produsul cunoscut sub numele de tigla metalica este, de fapt, o tablă din oțel profilată prin presare la rece.
Profilele imită, cu mai mult sau mai putin succes, aspectul invelitorilor tradiționale din lemn, argilă sau ardezie.

Ce este acoperisul Wetterbest®?

Acoperișul Wetterbest® este realizat din astfel de profile metalice. Acoperisul Wetterbest Pkus se potrivește tuturor constructiilor indiferent ca se doreste o invelitoare moderna sau una traditionala, tigla metalica Wetterbest® Plus reprezentand un acoperis usor si durabil, cu o durata de viata estimata la peste 50 de ani:

De ce să aleg un acoperis Wetterbest® din tigla metalică?

Acoperisul Metrotile este proiectat să reziste!

Există două tipuri de oțel folosite pentru a produce țiglă metalică: S250GD şi DX51D. Diferența principală dintre cele două tipuri este legată de plasticitatea acestora.
Wetterbest folosește primul tip de oțel, S250GD, recomandat datorită capacității acestuia de a fi profilat fără a avea tendința de revenire la forma inițială.

Grosimea tablei

Materia primă folosită de Wetterbest® o reprezintă tabla din oţel zincat sau aluzincat prevopsită, cu grosimile de 0.5-0.55 mm, achiziţionată de la cei mai importanți producători de oţel prevopsit din Europa.

Stratul de zinc - anticoroziune

Stratul de zinc are rolul de oferi protecţie contra coroziunii şi intemperiilor. Cu cât este mai gros stratul de zinc, cu atât oxigenul din atmosferă ajunge mai greu la materialul de bază, respectiv fierul, componentă de bază a oțelului. Acest aspect este important dacă ținem cont de faptul că fierul, de-a lungul timpului, sub acțiunea oxigenului, ajunge să ruginească.
De asemenea, un strat gros de zinc împiedică vopseaua să pătrundă în materialul de bază, lucru care ar putea duce la exfolierea ei.
Stratul de zinc al materiei prime folosite de Wetterbest® este cuprins între 225 şi 275 g/mp.

Garanţia materiei prime

Calitatea materiei prime se reflectă și în garanţia acordată de producătorul tablei din oțel prevopsit. Cu cât materialele sunt de o calitate mai bună, cu atât crește garanția oferită.
În cazul țiglelor metalice Wetterbest®, pentru o grosime a oțelului de 0,5 mm, un strat de zinc de 225-275 g/mp și o grosime a stratului de vopsea de 25-35 de microni, garanția oferită de producător este de 15 ani. Dacă grosimea stratului de vopsea este de 50 microni, garanția oferită de producător este de 35 ani.

Imperium 40

Noul material din portofoliul Wetterbest®, tabla din oţel Imperium 40, are o durabilitate extinsă, cu un aspect mat şi o plasticitate excepţională, fiind o soluţie inedită pentru învelirea acoperişurilor.
Calitatea de neegalat a acestui material este dată de combinaţia dintre stratul de vopsea organică de 50 μm, flexibil, dar gros, şi substratul de oţel, cu o cantitate de zinc de 275 gr/mp. De asemenea, are o durată de viaţă lungă şi o garanţie până la 40 de ani la exfoliere și coroziune.
Imperium 40 face parte din gama Nature a producătorului ArcelorMittal. Toate produsele din gama Nature sunt acoperite de o vopsea ce nu conţine metale grele sau crom – substanțe care prezintă motive de îngrijorare deosebită, având un grad înalt de toxicitate. În plus, Imperium 40 beneficiază în componența sa de un oţel reciclabil.
Alt atu al acestui material este rezistența înaltă la razele UV, la coroziune și la exfoliere.

Doriți mai multe detalii?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Avantajele tehnologiei acoperisului Wetterbest

GREUTATE REDUSĂ ȘI REZISTENȚĂ LA CUTREMURE

REZISTENȚĂ LA ZĂPADĂ, GHEAȚĂ ȘI GRINDINĂ

REZISTENȚĂ LA FOC

REZISTENȚĂ LA COROZIUNE

PRODUS ECONOMIC

GARANȚIE

Aveți nevoie de consultanță?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.