METROTILE

Sunteti interesat de produsele Metrotile?
Contactați departamentul nostru de relații cu clienții. Avem o politica de distributie corecta si transparenta.

Proiectăm, comercializăm și executăm sisteme complete de acoperișuri și mansarde

Ce este tigla metalica?

Cand se pune problema unui acoperis, inevitabil se vorbeste si despre tigla metalica. Prin definiție, tigla este produsă din argila arsă. Produsul cunoscut sub numele de tigla metalica este, de fapt, o tablă din oțel profilată prin presare la rece.
Profilele imită, cu mai mult sau mai putin succes, aspectul invelitorilor tradiționale din lemn, argilă sau ardezie. Pentru produsele Premium se foloseste un strat de depunere din piatra naturala/roca vulcanica. Aceast strat confera eleganta si un plus de autenticitate, dar beneficiile nu se opresc aici: piatra naturala confera un confort termic sporit si este o bariera pentru radiatiile UV.

Ce este acoperisul Metrotile?

Acoperișul Metrotile este realizat din astfel de profile metalice. Este însă un acoperiș de clasă premium, cu acoperire de piatra naturala.

Există diferențe substanțiale față de alte modele de învelitori similare:

  • acoperire cu piatra naturala;
  • oțel cu conținut scăzut de carbon;
  • protecție superioara la coroziune;
  • 40 de ani garantie;
  • design ireproșabil.

De ce să aleg un acoperis Metrotile din tigla metalică?

Acoperisul Metrotile este proiectat să reziste!

Suprapunerea modulelor pe orizontală si pe verticală, combinată cu fixarea transversală in planul șarpantei (pe direcția de smulgere) asigură etanșeitatea și rezistența acoperisului chiar și în cazul celor mai puternice furtuni.

Etanșeitate

Tigla metalică Metrotile se montează cu ajutorul unor elemente de fixare dispuse în sens invers curgerii apei. Astfel etanșeitatea învelitorii nu este condiționată de calitatea sau rezistența în timp a unor garnituri sau sigilanți.

Izolatie fonica

Ca nivel de izolare fonică, tigla metalică cu acoperire de piatră naturală Metrotile respectă toate normativele europene în vigoare, ajungând la performanțe similare cu ale țiglei ceramice.

Rezistență și durabilitate la superlativ

Profilele special concepute și calitatea superioară a oțelului, conferă țiglei metalice Metrotile o rezistență mecanică deosebită. Nici măcar grindina cu diametrul de 20mm nu pune in pericol integritatea si etanseitatea acoperisului.
Materialele care protejează pe ambele fețe țigla metalică, conferă produsului finit o rezistență deosebita la radiațiile UV și la ciclurile repetate de îngheț-dezgheț, factori care duc, de obicei, la deterioarea sistemelor de învelitori.

Garantie

Garantia oferita de producator este, fara indoiala, un criteriu important in functie de care alegem un acoperis. Tigla metalica Metrotile este garantata direct de Metrotile Europe NV.
Garantia oferita pentru sistemele de acoperis Metrotile satisface cele mai exigente cerințe: 40 de ani garanție!

Se ofera și Garantie pentru montaj: orice problema cauzata de instalarea necorespunzatoare, aparuta in primul an de utilizare, va fi rezolvata Gratuit, daca acoperisul a fost montat de un montator autorizat.

Doriți mai multe detalii?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Tigla metalică Metrotile este un produs ecologic?

Metrotile Europe acordă o deosebită atenție impactului pe care activitățile sale îl pot avea asupra mediului înconjurător și ase ghidează după următoarele principii:

l

MANAGEMENT

Integrarea considerentelor ecologice, la nivel decizional, în toate activitățile care ar putea avea un impact direct sau indirect asupra mediului.

PRODUSE

Îmbunătățirea continuă a performanțelor ecologice, facilitând și încurajând designul responsabil și reciclarea. Se are în vedere protecția mediului în toate aspectele care țin de ciclul de viață, utilizarea transportul și manipularea produselor Metrotile.

PROCES DE PRODUCȚIE

Metrotile impune standarde ridicate de protecția mediului în procesul de producție. Se pune accent pe minimizarea și reciclarea deșeurilor de producție.

Avantajele tehnologiei acoperisului Metrotile

Minimum de efort pentru logistică și montaj

Tigla metalică cu acoperire de piatră naturală Metrotile presupune eforturi minime de loigistică și montaj. Forma și dimensiunile modulelor au fost proiectate ținând cont de aceste considerente.
Un acoperiș Metrotile de 150 mp se montează în trei sau patru zile, cântăreste o tonă și încape pe un palet.

Eficiența maximă prin pierderi minime

Modulele de tiglă Metrotile sunt concepute și profilate astfel încat pierderile determinate de suprapunerile longitudinale și transversale să fie minime. Dimensiunile reduse ale modulelor minimizează pierderile rezultate din tăiere, în cadrul procesului de încadrare în geometria suprafeței șarpantei.

Material compozit de excepție

Cerințele pe care le trebuie să le îndeplinească o învelitoare premium modernă nu pot fi asigurate, în prezent, de niciun material monolitic.

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Metrotile combină proprietatile exceptionale ale otelului, cu rezistenta la coroziune conferita de statul anticoroziv, protectia oferita de rasinile epoxidice si acrilice si elimină efectele nocive ale radiatiilor UV asupra tiglei metalice prin fixarea unui strat de piatra naturala (roca vulcanica).

Greutate redusă

Grautatea redusă a învelitorii Metrotile duce la coborarea centrului de greutate al imobilului și implicit la reduceri dimensionale și de costuri de execuție la fundații și la structură de rezistență.
Greutatea specifică mică face ca acest tip de învelitoare să fie alegerea optimă în cazul renovării imobilelor cu șarpantă subdimensionată sau a carei rezistență a fost afectată de trecerea timpului.

Protejarea muchiilor la debitare

Dacă debitarea modulelor se face conform instrucțiunilor de montaj (printr-un procedeu mecanic fără generare de căldură), nu este necesară protejarea muchiei rezultate în urma acestei acțiuni decât din considerente estetice. Aliajul anticoroziv, cu care este protejat modulul, va “închide” taietura în foarte scurt timp.

Aveți nevoie de consultanță?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.