CREATON

Produsele Creaton sunt realizate în Germania, înca din 1884. Cei peste 129 de ani de experiență în domeniul sistemelor de învelitori reprezintă garanția calității.

CREATON – Tigla ceramica premium de calitate germana

De ce să aleg CREATON

CREATON, societate germana pe acțiuni cu o bogată tradiție, este lider de piață în domeniul plăcilor ceramice plate – țigle plate – și este unul dintre cei mai importanți producători de plăci ceramice extrudate – țigle profilate – din întreaga Europă.
Produsele Creaton sunt realizate în Germania, înca din 1884. Cei peste 129 de ani de experiență în domeniul sistemelor de învelitori reprezintă, pentru clienții noștri, garanția calității.

Principalele caracteristici ale țiglelor Creaton:

N

greutate relativ mică (aprox. 35 kg/mp)

N

durată lungă de viață (peste 200 de ani)

N

nu absoarbe apa

N

nu se decolorează în timp

N

rezistă la atacurile agenților chimici (ploi acide)

N

rezistă la presiune și rupere

N

asigură protecție fonică și termică bună

N

este ecologică

Aveți nevoie de consultanță pentru produse CREATON?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Un produs 100% ecologic – principiul purității

Conform principiul purității, auto-impus, CREATON utilizează exclusiv materii prime naturale, argilă, nămol și apă, care sunt exploatate în imediata vecinătate a unităților de producție. Scopul companiei este fabricarea produselor ecologice de cea mai buna calitate prin utilizarea de tehnologii care economisesc energia. CREATON a renunțat în mod expres să utilizeze elemente toxice cum ar fi mercur, cadmiu și seleniu, pentru pigmenții de culoare.
Țiglele Creaton trec printr-un proces special de tratare termică, fiind introduse într-un cuptor de tip tunel la temperaturi de peste 1.000° C.
Creaton este o soluție avantajoasă pentru realizarea unui acoperiș sigur, durabil și cu aspect plăcut.

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.