KME

CU 9 CENTRE DE PRODUCȚIE ÎN GERMANIA, FRANȚA, ITALIA, CHINA ȘI SUA, KME ESTE UNUL DINTRE CEI MAI MARI FACRICANȚI DE PRODUSE DIN CUPRU ȘI ALIAJE PE BAZĂ DE CUPRU.

Produsele TECU® prind viață, patina timpului le face și mai frumoase !

KME

Companie

KME oferă soluții inovatoare și produse adaptate cerințelor individuale  ale clienților din cele mai diverse sectoare industriale. KME are o rețea de producție și  distribuție la nivel mondial  și este împărțită în două divizii:

– COPPER DIVISION (produse laminate)

– SPECIAL DIVISION (produse speciale)

 Structura KME, prin cele două divizii ale sale, oferă o gamă largă de produse, distribuite pe diverse  piețe. Acest lucru permite să fie dezvoltate soluții personalizate. Sediul central al KME se află în Osnabrück. Compania, care este condusă de IntekGroup Spa, are un management european.

Produse

CUPRU – CALITATE DEOSEBITĂ CU DIVERSE DOMENII DE APLICATIVITATE

Datorită proprietăților sale versatile și atractive, cuprul este unul dintre cele mai utilizate metale. Este în centrul multor activități din lumea modernă și este prelucrat prin metode sofisticate, nu numai în formă pură, ci și în multe aliaje speciale. Cuprul este la fel de robust în aplicațiile de construcție, precum este delicat în domeniul tehnologiei. Niciun alt material nu se oxidează pe acoperiș și fațadă la fel de expresiv ca cuprul.

Cuprul nu este doar un material clasic, ci se folosește și în instalațiile și aplicațiile tehnice inovatoare, de exemplu în tehnologia comunicației, IT, în industria auto sau în procesul tehnic de turnare al metalelor neferoase și al oțelului. Gama de servicii ale KME depășește cu mult laminarea, presarea și extrudarea produselor semifinite, oferind o gamă diversă de servicii și produse clienților din întreaga lume.

KME - TECU®

 Sub divizia KME – TECU® este responsabilă cu designul, proiectarea și realizarea materialelor de acoperire pentru acoperișuri și fațade, pe bază de cupru.
Decizia de a proiecta pe bază de tablă din cupru, deschide o mulțime de oportunități pentru creativitate. Produsele durabile TECU® de la KME oferă nenumărate posibilități. Suprafețele naturale din cupru și aliaje de cupru permit un design individualizat. Elementele de sistem prefabricate, oferă o gamă largă de soluții, de la proiectări de forme libere, la placarea simplă și economică a unor suprafețe întinse. După montare, produsele TECU® prind viață și devin și mai frumoase odată cu patina timpului.

Sisteme de acoperiș PREFA

Modul PREFA

Tigla PREFA R.16

Doriți să fiți contactat de unul dintre reprezentanții noștri?

Inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru consiliere.

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.