SISTEME PLUVIALE PENTRU ACOPERIȘ

rolul cel mai important al jgheaburilor și burlanelor constă în colectarea și îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădirI.

Un acoperiș funcțional are nevoie de un sistem pluvial de calitate!

Sisteme pluviale pentru acoperiș

Ce este sistemul pluvial

Sistemul pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.
Un acoperiș perfect funcțional are nevoie de un sistem pluvial de calitate. În caz contrar, rolul sistemului de învelitoare nu poate fi îndeplinit, iar durabilitatea la care orice proprietar speră nu poate face parte din lista calităților construcției.
Practic, sistemul pluvial, deși nu este „vedeta” sistemului de învelitoare, este la fel de important precum acoperișul în sine și materialele din care acesta este conceput.
Mai mult decât atât, în cazul în care sistemul de scurgere a apei pluviale nu este unul eficient, orice construcție va suferi, în timp, efecte cu adevărat devastatoare, începând de la tavan și pereți, până chiar și la nivelul fundației.
Astfel, pentru a avea o locuință complet funcțională, este necesar să acordăm o maximă atenție proiectării unui sistem pluvial cu toate accesoriile aferente.

Ce rol are sistemul pluvial

Rolul cel mai important al jgheaburilor și burlanelor constă în colectarea și îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădiri, pentru a menţine faţadele curate şi spaţiul din jurul clădirii uscat.
Fiind expuse acestor condiții, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.
Mterialul din care acestea sunt concepute trebuie să fie uşor de prelucrat și să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat. Furnizorul de materie primă al sistemelor pluviale RoofArt – compania scandinavă SSAB – produce de decenii întregi grade speciale de oţel ce răspund celor mai exigente cerințe.

b

Caracteristici

Ce caracteristici trebuie să avem în vedere la achizitia sistemului pluvial:
CALITATEA ȘI ETANȘEITATEA ÎMBINĂRILOR
REZISTENȚĂ LA FACTORII DE MEDIU
MATERIA PRIMĂ
FLEXIBILITATEA LA CONFIGURARE
ESTETICA
RAPORTUL CALITETE/PREȚ
GARANȚIA

Doriți să fiți contactat de unul dintre reprezentanții noștri?

Inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru consiliere.

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.