ACOPERIȘURICASE

Asigurăm consiliere gratuita pentru alegerea sistemului de acoperiș
în funcție de configurația, complexitatea și utilitatea acoperișului.
Sunteti interesat de produsele Metrotile? Contactați departamentul de relații cu clienții.
Avem o politica de distributie corecta si transparenta.

MANSARDE NOI / CU MODIFICARI DE DULGHERIE

Mansardarea

Transformarea podului in mansarda este un subiect de actualitate in randul propietarilor de case.
Arhitecti constructori si dezvoltatori imobiliari, pentrua a folosi la maximum spatiile disponibile, transforma podurile nelocuite in spatii suplimentare de locuit.
Cel mai important lucru la transformarea unui pod in mansarda este inlocuirea vechii invelitori cu una montata in sistem ventilat care sa asigure indicatorii de calitate obligatorii pentru o invelitoare, si anume confortul fonic, etanseitatea, durabilitatea, rezistenta, greutate redusa si un design placut pentru acoperis.
Fazele pe care le urmam sunt urmatoarele:

N

Demontare invelitoare veche

N

Mici reparatii de dulgherie

Verificare si remediere probleme dulgherie constatate (capriori si astereala) si realizare tratament de ignifugare si fungicizare dulgherie.

N

Igienizarea podului

N

Alegerea invelitorii

Recomandam o invelitoare usoara pentru a nu suprasolicita dulgheria.
Solutia ideala este invelitoarea din tigla metalica cu acoperire de piatra natrurala Metrotile, care are o garantie pentru produs de 40 ani, este prezentata intr-o gama larga de forme si culori, are greutate redusa, rezistenta la vanturi foarte puternice (datarita sistemului de montare) si asigura o etanseitate foarte buna.

Datorita tehnologiilor moderne de protectie anticoroziva si de montare, durata de viata a acestui produs este de doua generatii.
Stratigrafia alcatuita din constituenti hidrofobi nu permite absorbtia apei in structura intrinseca a produsului finit, deci tigla metalica nu va fi afectata in timp de procesele repetate de inghet /dezghet. Startul superior este format din granule de piatra naturala pentru a obtine cea mai buna rezistenta posibila la radiatiile UV. Aceste doua particularitati determina o durabilitate excelenta in absolut orice conditii climatice.

N

Ignifugare si fungicizare

Inainte de montarea invelitorii se recomanda tratarea dulgheriei din lemn cu solutie de ignifugare si fungicizare care sa mareasca rezistenta in timp a acesteia si totodata rezistenta la foc conform normativelor in viguare.

N

Termoizolatia

Pornind de la destinatia acestui spatiu (de locuit, birou,loc de joaca, dressing , etc) trebuie avut in vedere asiguratea confortului termic. Putem obtine acest lucru prin realizarea unei termoizolatii interioare utilizand materiale de cea mai buna calitate.

N

Aerisirea si iluminatul natural

Dupa ce am rezolvat problema invelitorii si a termoizolatiei interioare trebuie sa avem grija cu aerisirea și iluminatul in mansarda. In acest scop vom monta una sau mai multe ferestre de mansarda care sa asigure iluminatul natural.

Aveți nevoie de consultanță pentru mansarda dumneavoastră?

Telefon:
0213 145 399

Email:
office@testconstruct.ro

Contactați profesioniștii. Impreună găsim cea mai buna soluție.