Stiri

DECRA A LANSAT PE PIATA TIGLA METALICA CU PIATRA NATURALA 100% ECOLOGICA

Decra abordeaza cu responsabilitate productia de tigla metalica, in ideea de a proteja mediul inconjurator in care traim si fata de care suntem responsabili. Din acest considerent, Decra a eliminat inhibitorii chimici traditionali din tehnologia de fabricație a tiglei metalice si i-a inlocuit cu granule de Zn amestecate cu roca vulcanica bazaltica intr-o concentratie de 3%. Inhibitorii erau folositi, pe fata cu piatra naturala a tiglei metalice, pentru a impiedica dezvoltarea muschilor si lichenilor pe suprata tiglei.
Prin acest nou concept se inlocuieste o substanta chimica nociva pentru mediului inconjurator, cu oxizi de Zn. Acesti oxizi nu numai că nu afectează mediul, dar au efecte uimitoare asupra caracteristicilor produsului:

  • porozitate zero
  • rezistenta deosebita a culorii la radiatiile UV datorita procesului de caramelizare la temperatura inalta
  • rezistenta foarte buna la variatii mari de temperatura
  • protectie impotriva formarii muschilor si lichenilor

Modernizarea a inceput cu modelul Classic , pentru inceput in trei variante cromatice: Provence 10, Seagreen 04 si Pepperstone 10

Aceasta solutie simpla la prima vedere, dar deosebit de eficienta, constitue pe de alta parte inca un pas inainte in dezideratul Decra ICOPAL de a produce un sistem de invelitoare metalica acoperita cu piatra naturala 100% ecologic si prietenos cu mediul in care traim.

DECRA ICOPAL VINE CU O INVENTIE COLOSALA CU EFECTE MIRACULOASE ASUPRA MEDIULUI INCONJURATOR

Laboratoarele de cercetare ale grupului ICOPAL vin cu cea mai mare inventie a inceputuilui de secol si anume cu produsul NOXITE.
Tigla metalica cu piatra naturala Decra NOXITE actioneaza ca o statie de tratatre a aerului, prin purificarea oxizilor de azot nocivi sanatatii, producand o operatiune de depoluare locala.
Noul produs vine pe langa rezistenta si durata in exploatare (doua generatii) si cu efectul eco-activ NOXITE, care va purifica aerul din jurul locuintei tale pe toata durata de viata a invelitorii.
Granulele de piatra naturala de pe Tigla metalica cu piatra naturala Decra NOXITE sunt tratate cu dioxid de titan care are rol de catalizator in procesul de transformare a moleculelor de azot in nitrati cu concentratii inofensive.

Emisiile de particule si molecule de NOX provin fie de la transportiul rutier, transport non rutier, procese industriale, agricultura, productie si distributie de energie, , institutii comerciale si gospodarii, etc.

Procesul este activat atunci când radiațiile ultraviolete de la soare lovește particulele de dioxid de titan, eliberarea de energie pentru descompunerea moleculelor de NOx. aerul poluat trece peste tigla metalica cu piatra naturala Decra Noxite iar moleculele de NOx sunt transformate în niveluri inofensive de apă, dioxid de carbon și nitrați, care sunt apoi spalate de ploaie

Acoperișul înclinat – proiectare, soluții, punere în opera, problematica

In perioada 8-11 martie s-a desfasurat seminarul “Acoperișul înclinat – proiectare, soluții, punere în opera, problematica”.
Obiectivul proiectului a fost implicarea tuturor factorilor care contribuie la concepția, producția și execuția lucrărilor de acoperire a clădirilor, într-o dezbatere constructivă.

   

Am dorit si am reușit să inițiem o colaborare temeinică între arhitecți, producători și firmele de roofing.
În paralel am prezentat soluții tehnice oferite de partenerul nostru ICOPAL România pentru domeniul vizat de eveniment.
Seminarul a fost organizat de Grupul Icopal și Expotest Construct, în Centrul Cultural Familia din fostul Complex Lebăda.

Sunt două motive temeinice pentru care am ales această locație:

  1. obiectivul a fost restaurat și consolidat de echipele noastre cu materiale Icopal;
  2. locația se află în imediata vecinătate a showroom-ului nostru, fapt care ne-a permis să prezentăm o largă paletă de materiale și profile metalice utilizate în domeniul acoperișurilor;

Seminarul a fost un real succes. Ne propunem să transformăm acest prim eveniment într-o tradiție.

STIRE DE ULTIMA ORA: GAF cumpără Icopal!

GAF anunta achizitia Icopal. Compania rezultată va fi cel mai mare producător din industria de acoperire la nivel mondial
PARSIPPANY, NJ (1/25/16)


GAF, cel mai mare producător de acoperire din America de Nord, a anuntat astazi ca a incheiat un acord definitiv pentru achizitionarea Icopal, liderul European în domeniul acoperișurilor și sistemelor de hidroizolație, de la Investcorp Ltd pentru aproximativ 1 miliard €. Tranzacția, care completează platforma GAF prin adăugarea unui portofoliu de branduri de înaltă calitate în Europa și Statele Unite, va crea cea mai mare companie din lume in domeniul acoperisurilor. Achizitia este de așteptat să se încheie de al doilea trimestru al 2016.
 
Fondată în 1876 și cu sediul central in Herlev, Danemarca, Icopal este recunoscut în Europa ca lider în membrane bituminoase modificate și are o prezență semnificativă și produsele de acoperire lichide. Compania oferă, de asemenea, produse și soluții pentru acoperisuri rezidentiale și membrane hidroizolante. Icopal opereaza 36 de platforme de producție, are aproximativ 3.500 de angajati in intreaga lume, si are venituri anuale de aproximativ 1 miliard € (1,1 miliarde $). Operațiunile și vânzările Icopal sunt în prezent concentrate în unele dintre cele mai mari regiuni economice din Europa, inclusiv Germania, Anglia, Franța și Scandinavia. Diversele branduri ale companiei – inclusiv Icopal, Siplast, Vedag, Wolfin si Vile – sunt toți lideri pe piețele de profil. În Statele Unite, Siplast a atins o poziție de lider în segmentul high-end al membranelor bituminoase. Siplast va continua să funcționeze ca producător independent premium de acoperisuri, cu accent pe piata high-end.
 
Această achiziție este un reper major in istoria GAF și reflectă continuarea investițiilor semnificative în activitatea sa comercială. Aceasta tranzactie va permite companiei combinate sa mobilizeze cele mai bune practici și tehnologii de pe ambele maluri ale Atlanticului și să ofere GAF noi piețe. GAF va continua să ofere clienților servicii de inalta calitate, cu accent pe furnizarea de soluții inovatoare, la nivel mondial. Compania combinata va avea aproape 4 miliarde $ în vânzări în peste 80 de țări și 6500 de angajați.
 
“Suntem mandri de fuziunea dintre Icopal și GAF, doi lideri pe piețele lor respective de peste 100 de ani care împărtășesc o cultură de meritocrație, calitate și servicii pentru clienți…”, au spus David Millstone și David Winter, co-directori executivi ai standard Industries. “Asteptam cu nerabdare sa folosim ideile noastre cele mai inovatoare în beneficiul clienților noștri. Extinderea și puterea financiară a companiei noastre, combinate, ne pozitioneaza ca lider in industria de acoperire pe ambele maluri ale Atlanticului și dincolo. Acesta este doar un prim pas in transformarea companiei noastre într-un producător de prim rang la nivelul industriei mondiale. ”
 
“Avem un respect imens pentru echipa de management Icopal, si urăm bun venit tuturor angajatilor Icopal in familia GAF,”, a declarat Bob Tafaro, Presedinte si Chief Executive Officer al GAF. “Este un lider european recunoscut, cu o bine-meritata reputatie pentru calitatea deosebita a produselor sale… Icopal este in situatia de a profita de oportunitățile create de schimburi tehnologice – și GAF vor fi acolo pentru a împărtăși experiența și resursele sale “.

Despre GAF
Fondată în 1886, GAF este cel mai mare producător de acoperire în America de Nord, cu aproximativ 3.000 de angajați și 29 de unități de producție. Produsele companiei includ un portofoliu complet de sisteme de acoperisuri pantă abruptă si de acopersuri comerciale, care sunt susținute de o rețea națională de antreprenori din fabrici certificate. Pentru mai multe informații despre GAF, vizitati www.gaf.com.
 
Despre Icopal
Icopal este un lider european în produse de acoperire high-end și soluții de impermeabilizare. Cu 165 de ani de experiență în acoperișuri și impermeabilizare, Icopal opereaza in prezent 36 de platforme de producție și 88 de birouri de vânzări în întreaga Europa și SUA. Pentru mai multe informații a se vedea www.icopal.com.

TIGLA METALICA QUADRO de la ICOPAL

  • ICOPAL aduce pe piața învelitorilor din țiglă metalică un model nonconformist. Nu seamana cu niciun alt model existent.
  • Quadro este elegant și durabil.
  • Profilul este presat dintr-un oțel de calitate superioară, cu grosimea de 0,75 mm. Acest oțel se folosește in exclusivitate pentru QUADRO și nu il veti intalni la alte tipuri de invelitori.
  • Este o nouă soluție pentru acoperișul dumneavoastra.
  • Tigla metalica Quadro este testata în același mod ca Decra și are aceleași caracteristici solide.
  • Acoperisul Quadro de la Icopal are o durată de viață lungă, indiferent de climă și ambient.
  • Ca o formă suplimentară de siguranta, acordăm 30 ani garanție nelimitativa pentru acest produs.
  • Recomandăm montajul in sistem ventilat, dar poate fi instalat si pe un acoperiș vechi
    QUADRO este disponibil in 5 culori: Brick, Graphite, Light Grey, Matt Black și Mole Grey.

    Cum se poate caracteriza profilul QUADRO?
  • Estetic
  • Are o greutate redusă de doar 7,2kg pe m2
  • Acoperire pe element 0,5 mp
  • Ușor de instalat
  • Cerințe minime de întreținere
  • 30 ani garantie nelimitativa

In perioada 26-29.03.2015 ROMEXPO a organizat traditionalul Targ Expo Construct

Continuand traditia din anii trecuti, am participat cu un stand  in care am prezentat cele mai noi produse si tehnologii din domeniul acoperisurilor:

  • toate tipurile si culorile de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL.
  • tehnologia de montaj a acestui sistem de invelitoare.
  • performantele foliilor tip bariera de vapori, folosite la termoizolatia interioara a mansardelor.
  • Tigla metalica Qudro de la ICOPAL,  apreciata ca sistem sigur si elegant.

Echipa de vanzari, compusa din ingineri specialisti, a raspuns tuturor solicitarilor venite din partea vizitatorilor. S-au cerut oferte personalizate si consilieri privind:

  •  alegerea tipului de invelitoare
  •  solutii optime legate de termoizolatia interioara
  •  accesorizarea mansardelor locuite cu ferestre si scari modulare din lemn
  •  solutii pentru montarea panourilor solare pe invelitorile Decra de la ICOPAL.
   

Pentru comenzile facute pe  perioada Targului s-au  acordat facilitati speciale:

  • un discout special de 25%
  • BONUS pentru inveliotori mai mari de 200 mp o Fereastra de mansardacu articulatie mediana de 55 x 98 cm sau o Fereastra standard de acces pe acoperis 54 x 75 cm.

Pentru a raspunde solicitarilor din perioada targului, am decis sa pastram discounturile pana la sfarsitul lunii aprilie.


Pentru cei care nu au putut ajunge la standul nostru, am susrprins cateva instantanee.
Vă așteptăm cu drag in showroom-ul nostru,
Echipa Acoperisuricase

Centrul cultural-misionar „Familia”

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României a sfințit, astăzi, 28 octombrie 2014, Centrul cultural-misionar „Familia” din cadrul Casei „Sfântul Pantelimon” din județul Ilfov.


Am avut privilegiul să refacem acoperișul ansamblului de la Lebăda. Lucrarile sunt finalizate pentru sectorul alocat acestui an. Suprafata refăcuta reprezinta 20% din totalul acoperișului. Renovarea va continua și va fi finalizată în 2015.
Pentru realizarea acestui proiect am folosit produse premium. Invelitoarea este Decra, țiglă metalică acoperită cu piatră naturală, o învelitoare ușoară, sigură și de cea mai bună calitate.

Revista MANSARDE, ACOPERIȘURI & FAȚADE

Lucrări reprezentative realizate cu țiglă metalică

Sub acest titlu găsiți un articol despre ultimele noaste lucrari, in revista de specialitate MANSARDE, ACOPERIȘURI & FAȚADE.

Revista MANSARDE, ACOPERIȘURI & FAȚADE

Am fost la CONSTRUCT EXPO 2014!

Targul a reunit profesionisti din domeniul materialelor, tehnologiilor, echipamentelor si utilajelor de constructii.

A 21-a editie a CONSTRUCT EXPO, targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii a avut loc in perioada 10 – 13 aprilie 2014, in Pavilionul A1 si Platformele 1, 10, 11, V5 si V6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Doriti să deveniți partener DECRA?

Avem placerea sa anuntam, incepand cu luna ianuarie 2014, calitatea noastra de distribuitor DECRA – ICOPAL in Romania.

Vă stăm la dispoziție printr-o rețea de distribuție la nivel național!

Exista 10 zone de distribuție, fiecareia fiindu-i atribuit un Director zonal.
Alegeți zona care vă interesează și veți fi pus in legătura cu Directorul zonal.